Despre noi

Suntem un grup entuziast de iubitori de animale de companie care doresc să ofere informații și sfaturi de calitate pentru proprietari. Scopul nostru este să ajutăm animalele de companie și proprietarii lor să trăiască împreună într-o relație fericită și sănătoasă.

Cine suntem?

Suntem iubitori de animale care au pus pasiunea si cunostintele noastre la dispozitia tuturor posesorilor de animale de companie. Desi nu suntem specialisti, iubirea si pasiunea noastra pentru animale ne-a motivat sa cream acest site pentru a oferi sfaturi si informatii utile despre ingrijirea si fericirea animalelor de companie.

Impactul nostru

Ne dorim să avem un impact pozitiv asupra comunității de iubitori de animale de companie prin oferirea de informații și sfaturi de îngrijire de calitate. Ne străduim să facem viața proprietarilor de animale de companie mai ușoară și mai fericită prin oferirea de informații și resurse utile.

Misiune și Obiective

Misiunea noastră este să oferim informații și sfaturi de calitate pentru îngrijirea animalelor de companie, în scopul de a îmbunătăți relația dintre proprietari și animalele lor. Obiectivele noastre sunt de a oferi informații actualizate și precise, de a-i ajuta pe proprietari să înțeleagă mai bine nevoile animalelor lor de companie și de a-i sprijini în luarea deciziilor informate în privința îngrijirii acestora.

arrow

Impartasim iubirea si cunostintele noastre pentru animalele tale de companie!